Skip to main content

Het paardenstation

Wilt u met uw paard er even tussen uit? Maak een unieke paardenvakantie bij Paardenstation 'De Heibloem'. Waar u kunt slapen naast u paard! De Heibloem is een minicamping en biedt daarnaast ruimte voor +/- 10 personen met paarden.

U wordt gastvrij ontvangen in ons Bakhuis met een kop koffie en u kunt overnachten in een van onze leuke logeerwagens of in een slaapzaal voor 10 personen. U kunt gebruik maken van een nette sanitaire ruimte, waarvan de gasten van de camping ook gebruik maken. In de slaapzaal dient u zelf beddengoed mee te brengen (bv slaapzak en kussen).

Om de honger te stillen heeft u in de nabije omgeving keuze uit verschillende eetgelegenheden. Op verzoek kunnen wij het ontbijt voor u verzorgen.

De Heibloem is uniek gelegen aan het nieuwe ruiterroutenetwerk in Landgoed de Utrecht, waar men uren kan rijden door bossen en langs vennen (2700 HA groot). Men kan eventueel uitrusten bij Herberg In den Bockenreyder, waar ruiter en paard beiden welkom zijn.
Vanuit de Heibloem zijn diverse uitrijmogelijkheden, Landschotse heide, Neterselse heide, Oirschotse heide, landgoed de Baest, de grens over naar Belgie enz. Ook beschikken wij over diverse routes, eventueel zelf uit te stippelen. U kunt eventueel ook een gids bespreken. Op de interactieve kaart op onze website staat ook een netwerk van ruiterroutes, u kunt hiermee zelf een route samenstellen. Deze pas aangelegde route in de Kempen kunt ook vinden op www.paardrijdenindekempen.nl  U kunt zo een van de routes beginnen vanaf de Heibloem!

 De zorg voor uw paarden is bij ons in goede handen. Vakantie voor U en Uw Paard, Zeker de Moeite Waard! Kom eens kijken in Het Land van de Hilver, bij paardenstation 'De Heibloem' of bel ons. Graag tot ziens!

Een overnachtingsmogelijkheid voor u en uw paard op vakantie!

Sfeerimpressie